Pasaport & Vize

Yıl içerisinde dünyanın dört bir yanından milyonlarca ziyaretçiyi ağırlayan Türkiye’ye gelmeye karar verdiyseniz, geliştirilen elektronik vize başvuru sistemi (e-vize) sayesinde artık çok daha kolay bir şekilde vize alabilirsiniz.

Pasaportunuzun, talep ettiğiniz vize tarihinden itibaren 6 ay süresince geçerli olması, e-vizeye başvurmanız için öngörülen tek şarttır. Uyruğa göre bazı diğer koşulların sağlanması da talep edilebilmektedir. Ziyaret sürenizin 90 günü geçmemesi koşuluyla ülkeyi ve zenginliklerini keşfedebilir, bu eşsiz coğrafyada yepyeni deneyimler kazanabilirsiniz.

Turistik vize başvurusunu güvenle yapıp 3 adımda tamamlayacağınız web sitesi adresi için lütfen linke tıklayınız. www.evisa.gov.tr.